Leenders Bouwbedrijf - aanbouw

Aanbouw

Een mens heeft ruimte nodig en u bent hierop geen uitzondering. Soms is de beschikbare ruimte in huis niet voldoende meer. U heeft een nieuwe hobby, er is sprake geweest van gezinsuitbreiding of uw levensstijl is veranderd. Er zijn ontelbaar veel redenen om een aanbouw te overwegen. Bouwbedrijf Leenders uit Oirschot is ervaren in het realiseren van verschillende vormen van aanbouw. Wij steken veel aandacht en zorg in het uitvoeren van uw aanbouw, en dat is te merken aan het eindresultaat. Gun uzelf de extra vierkante meters en ontdek de mogelijkheden die Bouwbedrijf Leenders u te bieden heeft.

Aanbouw huis

Een huis wordt niet te klein, het huishouden wordt te groot. Het is een klein, maar belangrijk verschil. Wanneer u een aanbouw overweegt moet het namelijk wel duidelijk zijn waarom dit nodig is. Bij Bouwbedrijf Leenders worden uw wensen centraal gesteld. Het huis uitbreiden middels een aanbouw is geen enkel probleem, maar we gaan graag een stapje verder en realiseren uw aanbouw dan ook met een achterliggende gedachte. Misschien heeft u behoefte aan zonlicht, dan kunt u een dakkapel overwegen. Het kan ook zijn dat u graag aan de auto klust, dan is een aanbouw in de vorm van een carport een betere optie. We vinden het belangrijk dat de aanbouw van uw huis perfect op uw wensen en levensstijl aansluit. Daarom hebben we persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan, want alleen op die manier komen we erachter wat u écht nodig heeft.

Aanbouw woning

Het uitbreiden van uw woning kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Een veranda of carport maakt het mogelijk om uzelf of uw eigendommen te beschermen tegen de weerselementen, zonder dat u het huis flink hoeft te verbouwen. Wilt u meer lichtinval? Dan kunt u een dakkapel laten plaatsen op de bovenverdieping, naast extra licht zorgt dit ook voor extra ruimte. Een serre in de woonkamer of keuken is ook een optie. Hier wint u misschien niet veel vierkante meters mee, maar de ruimte voelt wel direct een stuk groter aan.

Hoge kwaliteit en de beste zorg

Bouwbedrijf Leenders heeft ruime ervaring met het realiseren van verschillende vormen van aanbouw. We voeren de werkzaamheden zorgvuldig uit en gebruiken materialen van een hoge kwaliteit om het beste resultaat te garanderen. We schakelen onze partners in voor het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden, zoals het aanleggen van elektra of plaatsen van glaswerk. Hierbij nemen we alle zorgen uit uw handen. Wij zorgen voor een strakke planning en regelen het contact met onze partners. Uiteraard doen we dit wel in overleg met u. Lopen we ergens tegenaan, of bent u ergens niet geheel tevreden over? Dan komen we samen met u tot een passende oplossing.

Meer weten? Neem contact op!

Overweegt u een aanbouw van uw huis of bedrijfspand? Creëer extra ruimte of licht in huis door een aanbouw te kiezen die bij uw situatie past. Wij denken graag met u mee over een geschikte aanbouw voor uw woning. Wilt u meer weten over het plaatsen van een aanbouw of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over uw mogelijkheden!
Meer weten over
onze diensten?
Bouwbedrijf Leenders Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bouwbedrijf Leenders Oirschot

Nieuwsgierig wat Bouwbedrijf Leenders Oirschot voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Peperstraat 24
5688 LA Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©  leendersbouw.nl | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites | Privacyverklaring | Cookie instellingen