Leenders Bouwbedrijf - nieuwbouw

Nieuwbouw

U bent van plan om uw huis of bedrijfspand te laten bouwen en hebt dan ook een perfecte bouwkavel gevonden. De juiste grootte, een fantastische omgeving en een ideale ligging. Wanneer u voor nieuwbouw kiest, kunt u uw woning volledig naar wens laten inrichten. U heeft zelf alle touwtjes in handen. Een nieuwbouwproject realiseren kunt u echter niet zonder professionele hulp. Maar welke hulp schakelt u als eerste in? U heeft behoefte aan een betrouwbare partner die uw nieuwbouw van A tot Z verzorgt. Bouwbedrijf Leenders uit Oirschot biedt u precies de hulp die u nodig heeft. We hebben ruime ervaring met het aannemen van nieuwbouwprojecten en werken samen met vakkundige partners die de beste zorg in uw nieuwbouw steken. Dankzij een strakke en realistische planning, duidelijke communicatie en een overvloed aan vakkennis kunnen we uw nieuwbouwhuis of -bedrijfspand volledig naar wens en volgens afspraak opleveren.

Nieuwbouw woning

Door de jaren heen heeft Bouwbedrijf Leenders uiteenlopende nieuwbouwprojecten succesvol afgerond. Heeft u plannen voor een nieuwbouw woning, bedrijfspand of andere vorm van nieuwbouw? Als gediplomeerd aannemer beschikt Bouwbedrijf Leenders over de vakkennis die nodig is om verschillende disciplines samen te brengen en zo het beste resultaat voor uw nieuwbouw te bereiken. Voordat we daadwerkelijk beginnen met bouwen treffen we de nodige voorbereidingen. Ons uitgangspunt is altijd dat we u volledig willen begeleiden tijdens het nieuwbouwproject. Dit is echter niet altijd nodig. Mogelijk heeft u al een architect gevonden of wilt u zelf een deel van de werkzaamheden uitvoeren. In dat geval stellen we ons dienstbaar op en zorgen we ervoor dat we uw initiatieven naadloos laten samengaan met onze werkzaamheden. Natuurlijk staan we altijd voor u klaar met vakkundig advies.

Nieuwbouw huis

Steeds meer mensen kiezen voor nieuwbouw, omdat we liever geen concessies doen. U hoeft niet per se het beste huis te hebben, maar u wilt het huis dat het beste bij u past. Bouwbedrijf Leenders begeleidt u tijdens het nieuwbouwproject en denkt met u mee over geschikte oplossingen voor uw situatie. Om uw nieuwbouwhuis volledig afgerond op te kunnen leveren maken we gebruik van de diensten van onze partners. We zorgen ervoor dat alle facetten van uw nieuwbouw tot in de puntjes verzorgd worden. Dankzij een strakke planning en duidelijke communicatie bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Lopen we ergens tegenaan, dan overleggen we dit met u. Uw wensen staan centraal en het is onze uitdaging om het onmogelijke mogelijk te maken.

De beste zorg én nazorg

Nieuwbouw vraagt om zorgvuldige planning, uitvoering en communicatie. U wilt als opdrachtgever op de hoogte blijven van de voortgang en u wordt niet graag verrast als er iets niet blijkt te kloppen. Hoewel we er alles aan doen om tegenvallende resultaten te voorkomen, kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Door de juiste nazorg te bieden blijven we ook na de oplevering betrokken en horen we graag of uw nieuwbouw volledig naar wens is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Wilt u uw nieuwbouwplannen werkelijkheid maken en zoekt u een ervaren en gediplomeerd aannemer die u hierbij kan begeleiden? Of het nu een grote of kleine klus betreft, met Bouwbedrijf Leenders bent u verzekerd van de beste zorg én nazorg. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op, zodat we uw dromen samen werkelijkheid kunnen maken.

Meer weten over
onze diensten?
Bouwbedrijf Leenders Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bouwbedrijf Leenders Oirschot

Nieuwsgierig wat Bouwbedrijf Leenders Oirschot voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Peperstraat 24
5688 LA Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©  leendersbouw.nl | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites | Privacyverklaring | Cookie instellingen