Leenders Bouwbedrijf - onderhoud

Onderhoud huis

Waar geleefd wordt, slijten dingen en raken spullen beschadigd. Dit is in uw huis niet anders. Hoeveel moeite u ook doet om de muren schoon te houden en krassen in de vloer te voorkomen, na verloop van tijd merkt u dat beschadigingen en slijtage zichtbaar worden. Omdat dit proces geleidelijk verloopt duurt het soms even voor u het echt doorheeft. Maar als het u eenmaal opvalt, wilt u er direct iets aan laten doen. Door regelmatig onderhoud aan uw huis uit te laten voeren voorkomt u dat zichtbare slijtage en beschadigingen een doorn in het oog worden. Bouwbedrijf Leenders uit Oirschot voert verschillende onderhoudswerkzaamheden uit om uw huis in topconditie te houden. Is uw huis ook aan een onderhoudsbeurt toe? Wij staan voor u klaar.

Onderhoudsplan huis

Wanneer u een huis koopt of (ver)bouwt, bent u helemaal in de wolken met het eindresultaat. Alles ziet er piekfijn uit en uw huis straalt een en al klasse uit. Dit wordt echter anders als gebruikssporen na een tijdje zichtbaar worden. Vanaf welk moment deze slijtage als vervelend of hinderlijk wordt ervaren is bij iedereen anders. Bij Bouwbedrijf Leenders vinden we het belangrijk dat u zich prettig kunt voelen bij de staat van uw woning. Wilt u uw huis regelmatig laten onderhouden, dan kunnen wij een onderhoudsplan voor uw huis opstellen. Zo spreken we af welke werkzaamheden we uitvoeren en wanneer we dat doen. Beschadigingen en slijtage volledig voorkomen kunnen we niet, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de staat van uw huis binnen de huidige maatstaven en normen blijft.

Onderhoud woning

Het onderhouden van uw woning vraagt om een brede kennis op het gebied van bouw- en onderhoudswerkzaamheden. Wanneer u uw huis wilt laten onderhouden, wilt u dat alles in een keer wordt aangepakt. De deuren en kozijnen zijn aan vervanging toe, de dakgoten moeten mogelijk vervangen of gerepareerd worden, hetzelfde geldt voor de boeiboorden die weer en wind hebben moeten doorstaan en de keuken en badkamer zien er ook niet meer helemaal fris uit. Bouwbedrijf Leenders zorgt ervoor dat al deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Volgens afspraak en met een professioneel resultaat. Want betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Bouwbedrijf Leenders levert maatwerk

Wanneer u behoefte heeft aan onderhoud van uw huis, wilt u dat de nodige werkzaamheden snel en goed worden uitgevoerd en dat we hiermee aan de slag gaan wanneer het u uitkomt. Bij onderhoud gaat het vaak om kleinere werkzaamheden die voor u van groot van belang zijn. We denken daarom graag met u mee, zodat we onze werkzaamheden naar uw wens kunnen uitvoeren.

Meer weten over de mogelijkheden?
Neem contact op!

Wilt u graag onderhoud aan uw huis laten plegen en zoekt u daarvoor naar een betrouwbaar bouwbedrijf? Met Bouwbedrijf Leenders bent u verzekerd van de beste zorg en nazorg. Neem contact met ons op, we horen graag van u!
Meer weten over
onze diensten?
Bouwbedrijf Leenders Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bouwbedrijf Leenders Oirschot

Nieuwsgierig wat Bouwbedrijf Leenders Oirschot voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Peperstraat 24
5688 LA Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©  leendersbouw.nl | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites | Privacyverklaring | Cookie instellingen