Leenders Bouwbedrijf - verbouw

Verbouw

Hoe mooi en groot uw huis ook is, er zijn altijd dingen die u liever verandert als u de kans zou krijgen. Door uw huis te verbouwen laat u deze weer volledig op uw wensen aansluiten. U kunt de verbouwing zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Welke vorm van verbouwing u ook kiest, u heeft een vakkundig bouwbedrijf nodig dat u kan begeleiden tijdens het verbouwen van uw huis of bedrijfspand. Bouwbedrijf Leenders uit Oirschot verzorgt de verbouwing van uw huis van A tot Z. Zijn uw plannen niet concreet? Dan denken we graag met u mee over een passend ontwerp. We adviseren u over de verbouw en schakelen onze betrouwbare partners in als dat nodig is.

Verbouwing huis

De verbouwing van een huis kan zeer uiteenlopende redenen hebben. U bent niet tevreden over de indeling van een verdieping, u heeft behoefte aan meer ruimte of u zit graag buiten maar zou graag wat extra beschutting hebben. Welke reden u ook heeft om uw huis te willen verbouwen, Bouwbedrijf Leenders denkt met u mee over een geschikte oplossing. Hoewel onze handen jeuken om direct aan de slag te gaan, nemen we altijd eerst de tijd om meer te weten te komen over uw wensen. Wat is de exacte reden dat u wenst te verbouwen, welke verwachtingen heeft u en wat is het budget? Mogelijk heeft u al een concreet plan klaarliggen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer u nog twijfels heeft over het ontwerp, de vergunningen of uw budget, kunt u dit altijd met ons bespreken.

Huis verbouwen

Bij een grote verbouwing van uw huis komt veel kijken. Er zijn meerdere specialisten nodig om de verbouwing mogelijk te maken en dat vereist een strakke planning en duidelijke communicatie. Zeker wanneer u gewoon thuis verblijft tijdens de verbouwing is het prettig als u op de hoogte bent van alle afspraken die gemaakt worden. Wanneer komen de elektricien, de stukadoor en de schilder langs en hoe zorgt u ervoor dat zij elkaar niet in de weg zitten? Bij een verbouwing is een duidelijke tijdlijn van belang. De juiste partners moeten op de juiste momenten aan de slag kunnen. Bouwbedrijf Leenders zorgt ervoor dat dit allemaal tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij werken samen met betrouwbare partijen die net als wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit.

Volledig naar wens

Bouwbedrijf Leenders voert uw verbouwing volledig naar wens uit. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, want dat maakt het verschil tussen een goede en een geweldige samenwerking. Of u nu een grote of kleine verbouwing wilt, wij zetten ons beste beentje voor om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Wilt u graag een duurzame verbouwing? Op uw verzoek verwerken we duurzame materialen in uw opdracht. Wilt u op het laatste moment nog iets aan het ontwerp wijzigen? Dankzij onze flexibele houding kunnen we snel schakelen om last-minute veranderingen door te voeren.

Interesse in onze diensten?
Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar wat Bouwbedrijf Leenders voor uw verbouwing kan betekenen? We begeleiden u graag tijdens het verbouwen van uw huis. U kunt van ons de beste zorg en nazorg verwachten. Als gediplomeerd aannemer zijn wij in staat om uw verbouwproject volledig te verzorgen. We bespreken de wensen en mogelijkheden die u heeft graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
Meer weten over
onze diensten?
Bouwbedrijf Leenders Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bouwbedrijf Leenders Oirschot

Nieuwsgierig wat Bouwbedrijf Leenders Oirschot voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact

Peperstraat 24
5688 LA Oirschot
T. 06 - 55 99 69 09
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

©  leendersbouw.nl | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites | Privacyverklaring | Cookie instellingen